Selecteer een pagina

Vraag en antwoord

Sed ut perspiciatis, unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Privilege Cards

  • U kunt ons contactformulier invullen en wij nemen persoonlijk contact met u op.
  • U kunt zich eerst inschrijven voordat u meedoet met de funding. Dit kan als natuurlijk persoon of namens een bedrijf.
  • U voldoet het bedrag dat u aan ons uitleent.
  • Na de betaling heeft u 14 dagen bedenktijd om kosteloos te annuleren.
  • Wij leveren de Privilege Cards binnen 5 werkdagen na de wettelijke bedenktijd.U betaalt geen beheer- of afsluitkosten. Er zijn geen verborgen kosten.
Wat zijn Privilege Cards?

Een privilege card is een creditcard met een tegoed wat u vooruit betaald en waarvoor wij een rendement betalen van 20% over het ingelegde bedrag. Extra privileges gelden bij de silver, gold, black en platinumcard waarvan de looptijd ook langer is. De privilege cards zijn enkel te gebruiken in ondernemingen van de Heeren Horeca Groep.

Het is verstandig om u eerst goed te verdiepen in ons bedrijf. Hoewel investeren niet risicoloos is, levert het meestal méér financieel voordeel op dan sparen. Wel is het heel belangrijk dat u beschikt over de juiste kennis. Het feit dat u informatie zoekt op deze website, is dus een goed teken.

Hoe kan ik een Privilege Card kopen?

De Privilege Card kunt u betalen middels iDEAL of via een bankoverschrijving. Uw betalingsbevestiging ontvangt u meteen per e-mail.

Kan ik direct starten met investeren?

Dat kan. Uit ervaring weet u wellicht al wat de risico’s kunnen zijn.  Echter is deze investering voor u zeer gespreid doordat u kunt kiezen uit alle zaken van de Heeren Horeca Groep.

Zitten er risico's aan vast?

Ja dat klopt, maar u kunt zelf risico beperken door uw geld te spreiden. Investeer nooit met geld dat u niet kunt missen. Het is niet verstandig om uw complete spaarrekening te gebruiken, omdat investeren altijd risico’s met zich mee brengt.

Funding

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque vel
Wat is Crowdfunding

Crowdfunding is het uitlenen van relatief kleine bedragen door een grote groep personen aan een onderneming via een online platform. Bij het uitlenen van geld aan een bedrijf is de compensatie rente op de lening. Deze vorm heet ‘loan based crowdfunding’ of ‘crowdlending’. Bij deze vorm van crowdfunding is financieel rendement belangrijk.

Wat betekent geen prospectusplicht?

Voor een beleggingsaanbieding is meestal een vergunning nodig of moet de onderneming een prospectus laten goedkeuren door de AFM. Soms gelden er vrijstellingen en valt een beleggingsaanbod niet onder het toezicht van de AFM. We spreken dan van een vrijgestelde belegging. Een belegging is bijvoorbeeld vrijgesteld als alle beleggers gezamenlijk in totaal maximaal €5 miljoen in de belegging kunnen investeren. Bron: AFM

Valt de Privilege Card onder Crowdfunding?

Nee, bij crowdfunding sluit u een lening af via een bemiddelingsplatform van geldgevers en geldvragers. Een crowdfundingsplatform moet een crowdfunding investeerderstoets afnemen bij iedere consument die meer dan €500 via het platform investeert. Nu belegt u rechtstreeks in het bedrijf. U verstrekt het bedrijf een lening en beslist zelf hoe groot de lening is. De voorwaarden voor de lening treft u aan in het Informatie Memorandum.

Kan ik de aankoop van de Privilege Card ontbinden?

Ja, de AFM vindt het belangrijk dat u als consument een bewuste keuze maakt om te investeren. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot reflectie. Dit is op twee manieren vormgegeven:

1) U moet actief bevestigen dat u het informatiememorandum heeft gelezen, voordat u op de bestelknop drukt.

2) U heeft de mogelijkheid tot ontbinden gedurende 14 dagen. Dit kan per schriftelijke bevestiging. Aan deze annulering zijn geen kosten verbonden. Als de investering niet binnen 14 dagen wordt geannuleerd, dan is deze daarna definitief geworden.

Manage & Monitor

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque vel
Hoe kan ik deelnemen?

U kunt zich eerst inschrijven voordat u meedoet met de funding. Dit kan als natuurlijk persoon of namens een bedrijf.

 U kunt de inschrijving voltooien door middel van een iDEAL-betaling. Als u een groter bedrag wenst te beleggen, kunt u meerdere keren een iDEAL-betaling van €10.000,- doen. Een iDEAL- betaling wordt geautomatiseerd verwerkt en bevestigd.

Tot wanneer loopt de funding?

 Als het doelbedrag is bereikt, krijgt deze de status “Volgeschreven”. Het is dan niet meer mogelijk om deel te nemen. Bij elke deelname geldt een bedenktermijn van 14 dagen, waarin een deelnemer het recht heeft om de inschrijving te wijzigen of te annuleren. Het fundingstraject houdt de status “Volgeschreven” totdat de bedenktermijn voor alle inschrijvingen is verlopen.

Easy, Reliable, Secure.

Easy Setup

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do.

Donor Protection

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do.

Intuitive Interface

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do.

Huge Commiunity

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do.

Secure

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do.

24/7 Live Chat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do.

Links

Veelgestelde vragen

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Let’s Be the Change